Premergatoare copii

Premergatoare copii

Premergatoare copii


 Antemergator 2 in 1 Crocodile

Antemergator 2 in 1 Crocodile

Antemergatorul (spre deosebire de premergator) construieste mersul corect al copilului, dar si increderea in sine, coordonarea si puterea fizica. Ii permite copilului sa observe miscarile pe care le fac piciorusele sale si ii rafineaza echilibrul. Acesta este un antemergator foarte atractiv pentru copii, este usor, dintr-un material de c..

185,00 lei

 Antemergator 2 in 1 Sheep

Antemergator 2 in 1 Sheep

Antemergatorul Sheep 2 in 1  cu aspect amuzant ajuta la dezvoltarea abilitatilor motorii si multa distractie. Permite copilului sa se miste independent , ajuta copilul sa puna primii pasi cu ajutorul manerului din spate .  Are un compartiment de depozitare sub scaun.   Apoi el poate fi folosit ca o masinuta , copilul acti..

225,00 lei

 Antemergator 3 in 1 - Centru de Activitati BORIS

Antemergator 3 in 1 - Centru de Activitati BORIS

Antemergator 3 in 1 ce se transforma si in masuta, un antemergator ce dezvolta coordonarea motorie dar si mersul in picioare. Cat timp este impins antemergatorul are un senzor ce se activeaza si incepe sa scoata sunete sau sa redea melodii.  Pe masura ce creste cel mic poate folosi antemergatorul in 3 feluri: 9 luni + Impins :..

301,00 lei

 Antemergator bebelusi Smart Baby

Antemergator bebelusi Smart Baby

Primii pasi, bucuria imensa pentru parinti, iar pentru bebelusi  independenta prin care le realizeaza este o bucurie de nedescris.  Accesoriile antepremergatorului vor trezi si mai mult dorinta copiilor d..

150,00 lei

 Antemergator copii Buggy

Antemergator copii Buggy

Antemergatorul Buggy este pregatit sa asigure stabilitate copilului inca de la primii pasi,incurajand progresele cu sunete. - Odata ce mersul pe jos este un lucru sigur,copii se pot urca pe spatele jucariei si se pot plimba peste tot in jur. - Ajuta copilul sa invete din experientele zilnice - Ajuta copilul sa-si perfectioneze mersul, sistemul..

165,00 lei

 Antemergator multifunctional Baby Car Bebeking

Antemergator multifunctional Baby Car Bebeking

Antemergatorul multifunctional este pregatit sa asigure stabilitate copilului inca de la primii pasi,incurajand progresele cu sunete,muzica si lumini. - Odata ce mersul pe jos este un lucru sigur,copii se pot urca in spatele antemergatorului si se pot plimba peste tot in jur. - Ajuta copilul sa invete din experientele zilnice - Ajuta copil..

185,00 lei

 Antemergator muzical 3 in 1 Puppy

Antemergator muzical 3 in 1 Puppy

Antemergator muzical si multifunctional 3 in 1 Puppy. Antemergatorul are dubla functionalitate:antepremergator – partea de pe spatele catelusului se ridica, avand un maner stabil, si copilul poate impinge jucaria, sprijinindu-se de maner;vehicul tip ride-on – catelusul are patru roti, el fiind lat si oferind stabilitate, perfect pentr..

225,00 lei

 Antemergator Tip Avion 2 in 1

Antemergator Tip Avion 2 in 1

Antemergatorul  2 in 1 "Masinuta Avion" 12 luni+ Noul "mijloc de locomotie" al  copilului are acum o mutrita amuzanta, ajutandu-l sa-si dezvolte functiile motorii si sa se distreze oferindu-i o multitudine de activitati manuale: - invarte elicea - muta manerul de sus in jos - roteste busola MODALITATI DE JOACA: 1. premergator/an..

149,00 lei

 Antemergator trenuletul muzical

Antemergator trenuletul muzical

Trenuletul muzical antemergator si ride-on  Trenuletul  este o jucarie multifunctionala, putand fi folosita inca de la varsta de 9 luni, sau de cand se poate ridica bebe singur in picioare, sustinut de ceva. Poate fi folosit atat ca antemergator, deoarece are manerul de sustinere si impingere din spate, care este special conce..

188,00 lei

 Antepremergator Plane 2 in 1 Blue

Antepremergator Plane 2 in 1 Blue

ntepremergatorul Plane 2 in 1  cu aspect amuzant ajuta la dezvoltarea abilitatilor motorii si multa distractie.  Elicea si maneta se misca in  sus si in jos, si se roteste ca o  busola, facand sunete .  Permite copilului sa se miste independent , ajuta copilul sa puna primii pasi cu ajutorul manerului din spate . ..

235,00 lei

 Premergator 4 in 1 pentru copii Leul alb

Premergator 4 in 1 pentru copii Leul alb

Premergatorul Walker 4 in 1 LION  este echipat cu dispozitive de siguranta care blocheaza miscarea, asigurand utilizarea in siguranta a bebelusului astfel incat poate invata sa se joace, in conditii de siguranta si de distractie.- Include o tavita detasabila cu activitati complete cu melodii si sunete diferite.- Controlul volumului.- S..

355,00 lei

 Premergator si Ride On Tren cu vagon 3 in 1

Premergator si Ride On Tren cu vagon 3 in 1

PREMERGATOR SI RIDE-ON TREN CU VAGON 3 IN 1 Caracteristici: -Contribuie la dezvoltarea abilitatilor motorii, coordonarii, imaginatiei si abilitatilor fizice ale copiilor. -Potrivit pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 12 si 36 de luni cu o greutate maxima de 20 kg. -3 etape de utilizare: -Joaca pe podea -Ca premergator cu un maner confo..

235,00 lei

Antemergator Baby Walker 3 in 1 roz

Antemergator Baby Walker 3 in 1 roz

Antemergatorul Baby Walker 3 in 1 roz este un produs inovativ pentru copii, cu jocuri, muzica si radio control.Cele 3 moduri de joaca sunt:1. Centru de activitate, 6-9 luni - in primele luni, bebelusul poate sta langa produs si il poate folosii drept un centru interactiv.2. Antemergator, 9-12 luni - in momentul in care bebelusul incepe sa parc..

269,00 lei

Antemergator copii Bebeking tip Avion 2 in 1

Antemergator copii Bebeking tip Avion 2 in 1

Antemergatorul  2 in 1 "Masinuta Avion" 12 luni+Noul "mijloc de locomotie" al  copilului are acum o mutrita amuzanta, ajutandu-l sa-si dezvolte functiile motorii si sa se distreze oferindu-i o multitudine de activitati manuale:- invarte elicea- muta manerul de sus in jos- roteste busolaMODALITATI DE JOACA:1. premergator/antemergator (IMPI..

149,00 lei

Antemergator cu muzica si lumini 3 in 1 Puppy

Antemergator cu muzica si lumini 3 in 1 Puppy

Antemergator muzical si multifunctional 3 in 1 Puppy.Antemergatorul are dubla functionalitate:antepremergator – partea de pe spatele catelusului se ridica, avand un maner stabil, si copilul poate impinge jucaria, sprijinindu-se de maner;vehicul tip ride-on – catelusul are patru roti, el fiind lat si oferind stabilitate, perfect pentru incepato..

244,00 lei

Antemergator multifunctional 3 in 1 Boris

Antemergator multifunctional 3 in 1 Boris

Antemergator 3 in 1 ce se transforma si in masuta, un antemergator ce dezvolta coordonarea motorie dar si mersul in picioare. Cat timp este impins antemergatorul are un senzor ce se activeaza si incepe sa scoata sunete sau sa redea melodii. Pe masura ce creste cel mic poate folosi antemergatorul in 3 feluri:6 luni + Impins : El poate fi i..

329,00 lei

Antemergator trenulet ride on cu olita Bebeking

Antemergator trenulet ride on cu olita Bebeking

Jucarie interactiva si muzicala deosebita, cu multiple variante de joaca.Jucaria este compusa dintr-o locomotiva cu taste tip pian, olita si un maner special.Locomotiva poate fi folosita ca si premergator.Vagonul special inclus, poate fi folosit ca si scaunel atunci cand copilul vrea sa se plimbe cu trenuletul, dand din picioare.Sunete vesele, melo..

250,00 lei

Antemergator trenuletul muzical

Antemergator trenuletul muzical

Trenuletul muzical antemergator si ride-on Trenuletul  este o jucarie multifunctionala, putand fi folosita inca de la varsta de 9 luni, sau de cand se poate ridica bebe singur in picioare, sustinut de ceva.Poate fi folosit atat ca antemergator, deoarece are manerul de sustinere si impingere din spate, care este special conceput pentru ca ..

224,00 lei

Premergator 3 in 1 HIP HOP

Premergator 3 in 1 HIP HOP

Este un centru de joaca cu multiple activitati ce poate fi reglat pe inaltime odata cu cresterea copilului dumneavoastra!Recomandare de varsta:  De la 6 luni pana la max 12 Kg.Caracteristici: Centrul de activitati reglabil pe 3 nivele de inaltimeScaun ergonomic, detasabil;se poate spala la masina.Scaunul este rotativ la 360 grade si dispune..

396,00 lei

Premergator 4 in 1 pentru copii Bebeking Leul alb

Premergator 4 in 1 pentru copii Bebeking Leul alb

Premergatorul Walker 4 in 1 LION  este echipat cu dispozitive de siguranta care blocheaza miscarea, asigurand utilizarea in siguranta a bebelusului astfel incat poate invata sa se joace, in conditii de siguranta si de distractie.- Include o tavita detasabila cu activitati complete cu melodii si sunete diferite.- Controlul volumului.- Scaun tap..

390,00 lei

Afişare 1 - 20 din 25 (2 pagini)