Pompe san

Pompe san

Grid View:
Quickview

Pompa de san electrica Natural Comfort

(0)
216,00 lei

Pompa electrica de san Natural Comfort este usor de utilizat, are un design care permite manevrarea usoara si are putere ridicata de suctiune. * Pompa de san electrica de Cangaroo Natural Comfort, cu diferite grade de control al rezistentei de pompare, baterie reincarcabila de pompare si duza de masaj moale.* Datorita modalitatii de alime..

Quickview

Pompa san Bebeking Gentle Touch

(0)
290,00 lei

Pompa pentru san este un aparat care le ajuta pe mamici sa nu renunte la alaptarea celui mic, un proces nu doar minunat, dar si foarte sanatos pentru micutii nostri.Pompa electrica pentru san Gentle Touch este prevazuta cu mai multe niveluri de control al puterii de absorbtie, valva de aspirare protejand sanul de tensiune sau durere.O pompa de san ..

Quickview

Pompa san Elegance Mom

(0)
295,00 lei

Pompa de san electrica Elegance este practica si va ofera mai multe niveluri de reglare pentru un confort ridicat la utilizare. Este usor de montat si demontat, dar si de curatat.Este o pomapa de san cu un motor silentios si cu afisaj LCD. Caracteristici:- 15 niveluri de de absorbtie si 3 frecvente- 10 niveluri de stimulare si 3 frecvente- va ..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)