Seturi Jucarii

Seturi Jucarii


Joc competitiv pescuit Go Fishing Bebeking

Joc competitiv pescuit Go Fishing Bebeking

Joc inteligent cu muzica, undita,ratuste si pesti, ideal pentru socializarea cu prietenii;Dezvolta imaginatia si creativitatea copilului;Ajuta la deprinderi de miscare si indemanare;Piesele vin sigilate in cutie printata, este ideala pentru cadouri;Prezinta culori placute si materiale foarte rezistente;Setul contine tabla cu 6 ratuste-pestisori si ..

79,00 lei

Pista cu apa si pestisori Water Fun

Pista cu apa si pestisori Water Fun

Copilul se joaca mulinand sfoara si tragand pestisorul prins in carlig;Setul este din plastic , piesele nu sunt grele si nu ranesc copiii;Este destinat copiilor pasionati de pescuit;Recomandat copiilor cu varsta mai mare de 3 ani;Jucarie menita sa starneasca curiozitatea copilului si sa ii testeze abilitatile.Undita functionala, pentru prinderea ju..

139,00 lei

Set joaca trenuletul vesel

Set joaca trenuletul vesel

Construieste un traseu complet, cu poduri, curbe si statii! Setul pune la dispozitie piesele, iar tu trebuie sa dai frau imaginatiei! Abilitatile pe care le dezvolta sunt:- abilitati motrice de finete – dexteritatea, coordonarea ochi-mana si manipularea obiectelor.Setul dezvolta creativitatea.Acest produs a fost testat pentru siguranta copilul..

88,00 lei

Set masinuta cu pista luminoasa 360 piese

Set masinuta cu pista luminoasa 360 piese

Daca aveti acasa un iubitor de masini rapide acest traseu auto il va face foarte fericit.Spre deosebire de traditionalele trasee auto acest traseu auto datorita unui sistem unic de conectare urmeaza o forma prestabilita, si este posibil sa creati un circuit personalizat. Traseul nu este nevoie doar sa se intinda, se pot face si poduri.Tot ce trebui..

90,00 lei

Set masinute cu garaj Elefantul Dumbo

Set masinute cu garaj Elefantul Dumbo

Set masinute cu garaj Elefantul DumboCentrul de activitati Garajul lui Dumbo este un garaj electronic si interactiv cu 2 masini  incluse in pachet.Are efecte de sunet distactive...

97,00 lei

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)